Verzenden & retouren

1. Wij bieden onze klanten een snelle verwerking en verzending gelukkige winkelen. International Air International EMS Express Company, DHL, TNT. De levertijd is afhankelijk van de bestemming.
Bevestig uw verzendadres voor betalen, kun je het beste naar het telefoonnummer achter te laten contact. Geef een geldig e-mailadres en e-mail checken nadat u hebt gekocht voor actuele informatie.
2 Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
3 Zodra wij uw pakket, sturen wij u het volgen aantal zodra het beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, dan kunt u meer geduld hebben.

bestellingen
Na het plaatsen van een bestelling, controleer dan uw e-mail hier aan om bevestiging te krijgen! De orderbevestiging e-mail zal naar u worden verzonden. Dit zal 7-9 werkdagen nodig om te komen tot uw deur. Daarnaast zullen we twee dagen, orderverwerking en levering nodig. Binnen 24-48 uur, sturen wij u een pakket nummer, wanneer u uw bestelling te krijgen.

Bestel Annulering
Annulering moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we te maken met zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na de bestelling van alle geplaatste orders, dus we zijn niet altijd in staat om de bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je dit belangrijke punt te begrijpen. Nadat de bestelling is verzonden zal worden behandeld als een verzoek om annulering, in overeenstemming met het terugkeerbeleid. Als u de bestelling te annuleren voordat de scheepvaart, zullen we een commissie in rekening tot 8% bedrag te betalen. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt.

Het beleid voor terugbetaling
1 We staan ​​alleen volledige terugbetalingen toe voor producten die problemen veroorzaakt door ons hebben.
2 Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van de accessoires en onderdelen zal worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.
3 Indien door welke reden dan ook, moet u de grootte, de kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", zal de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Retourbeleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan​​, op voorwaarde dat de klant het product hebt gekocht via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil.
Alle pakketten moeten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals Delivery Confirmation US Mail, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw retour ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen voor uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
Terug